+31 (0)6 24 26 24 64

Reviews

Vorige week heb ik met Luisa een Breathwork Coaching sessie gedaan.

Het was een hele bijzondere, mooie, intense ervaring die ik nog steeds voel. Ik adem dieper in mijn solar plexus, een plek die erg “dicht” zat en de pijn bovenin mijn rug die ik een tijd geleden ineens ging voelen, is weg. Het voelt als het loslaten van een zware ballast, die ik niet direct kan benoemen, maar die ik wel duidelijk meedroeg. Ik voel me echt 10 kilo lichter. Luisa’s begeleiding is liefdevol, samen, veilig, ontroerend. Er zaten wat zware momenten in de “reis” en Luisa voelde precies aan wat er nodig was, als een beschermengel die mij meenam.

Ik ben ontzettend dankbaar!

Florence - Ziggo

Ik ken Luisa al een aantal jaren als vriendin en als coach. In 2013 heb ik veel baat gehad van de Neurofeedback training; het is dankzij haar professionele coach dat ik niet in een diepe burn-out was terecht gekomen tijdens een lange zware periode van verlies en rouw. 
Sindsdien heb ik Luisa zien bezighouden met zich te ontwikkelen op haar persoonlijke en professionele vlakte. Haar drijf en doel is nog steeds mensen willen helpen, vanuit haar hart, met enorme veel liefde, empathie en compassie voor de medemens.
Afgelopen zaterdag heb ik voor het eerste een sessie “Dearmouring” gehad.
Ik wist niet precies wat mij te wachten stond en ze heeft geprobeerd om mij duidelijk te maken waar het om ging, maar ik had al 3 dagen een zware hoofdpijn en ik dacht “laat het maar ervaren”.
En de ervaring was heel bijzonder; samen met het muziek en het drukke van bepaalde delen van mijn lichaam, ontstonden fysieke en geestelijk reacties die ik niet onder controle had. Wat wel vreemd was want ik had constant de controle over wat zij mocht doen en hoelang ze mocht blijven drukken op bepaalde punten.
Ik werd verdrietig, blij, zag kleuren, ik voelde me een baby die getroost werd en geliefd was. En nog veel meer….
De handen van Luisa waren ongelofelijk warm. Ik onderging, ik was op reis, ik liet het los, ik “Vertrouwde”, ik voelde me veilig en ik voelde een ongelofelijk intuïtieve Luisa.
Aan het einde van de sessie, waar ik echt moest bijkomen en landen, was er naast me een liefdevolle coach, die klaar stond om mij op te vangen, vast te houden tot dat ik klaar was om mijn benen te staan. 
En ik was bijna vergeten, door alle sensaties, dat mijn hoofdpijn voor 95 % weg was…
Bedankt Luisa voor deze sessie, en voor hoe, jij, een mooiere wereld probeer ervan te maken.
17 augustus 2023
Tiziana Bono

Voor de de eerste keer een de-armouring  sessie gehad .
Wat een magische ervaring 
Direct tijdens de sessie voelde ik alles in mijn lichaam stromen.
De verbinding met mijn lichaam is sterker gemaakt!
Ik voel me lichter, alsof er een last van mijn schouders is gevallen.

Ik ben heel verast wat deze magische sessie met je doet !
Ben je enorm dankbaar luisa!  

Op naar de volgende sessie!!!

Margriet

Thank you Luisa for your guidance!

It is clear for me now!

You are a great professional, I am very lucky to have the opportunity to work with you!

Kristina - The Netherlands

Mi sono rivolta a Luisa in quanto mi sentivo bloccata ed avevo bisogno di capire il mio percorso di vita. Ho trovato una persona molto empatica, incline all’ascolto e alla comprensione delle mie emozioni. Luisa si assicura di capire bene i miei obiettivi e poi mi suggerisce alcune strade per raggiungerli offrendo numerosi spunti, facendomi sentire la sua emozione sempre positiva ed il suo entusiasmo. Sono io a scegliere tra le possibilità quella che è più in risonanza con il mio modo di essere. Con dolcezza e determinazione mi incoraggia a seguire la mia strada riuscendo ad infondermi coraggio e positività anche nei momenti per me più difficili. Dopo aver parlato con Luisa ho identificato ciò che voglio davvero dalla vita e capisco di essere sulla giusta strada in quanto vedo già i risultati. Grazie Luisa ❤️

Stefania Castagnozzi - Italia

Mijn doel was om na een ongeluk zo snel mogelijk weer zo fit mogelijk te worden en mijn  lichaam zo goed mogelijk te helpen bij het herstel, ook met het oog op duurzame inzetbaarheid voor de lange termijn.
Na 6 maanden kan ik zeggen dat mijn doel ruim is bereikt. Hoewel ik lichamelijk enige beperking hou ben ik fitter dan voor het ongeluk, functioneer ik weer 100% +.
Ik ben klaar voor mijn volgende uitdaging: een executive master waar ik binnenkort mee start.
De coaching heeft mij erg geholpen. Het geeft structuur, een stok achter de deur. Je kunt je vragen kwijt.
Luisa maakt een mooie combinatie van kleine praktische stapjes, veelzijdige cognitieve informatie en persoonlijke motivatie/enthousiasmeren

Peter - Deutsche Bank NL

Luisa has supported me as a coach in the past months in my process to make changes in my daily diet. With her enthusiasm and a lot of knowledge she coached me in this. All this with the result that I now eat differently, eat healthier and am more aware of what I eat. As a result, I feel more positive and happier, which also makes other developments in my life easier. I am very grateful to her for everything.

Klaas Jan Dijkman - The Netherlans

www.geefstiltestem.nl

Ik had weinig verwachtingen voordat ik aan dit traject begon maar had gelijk een goede klik met Luisa na onze eerste kennismaking. Mijn doel was om een betere werk/privé balans te creëren zodat ik meer tijd krijg voor mijn vrienden, familie en mijn eigen gezondheid. In alle gesprekken die ik met Luisa heb gehad heeft ze mij altijd enthousiast weten te houden en het het positieve kunnen laten zien ook al liep een week niet zoals gepland. 

Ik heb geleerd dat verandering soms in hele kleine dingetjes kan zitten zoals het eerst inplannen van mijn privé tijd en dan pas mijn werk. Verder heeft ze me goed kunnen begeleiden met een sport routine creëren en mijn slaap bevorderen door middel van korte meditatie oefeningen. Ik wissel de verschillende handvaten die mij gegeven zijn af, passend bij de situatie en merk daardoor een groot verschil in mijn dagelijks leven.

Bedankt voor je hulp en enthousiasme tijdens het traject. 

Lisa - Deutsche Bank NL

Mijn FITMO traject met Luisa. Ik ben heel erg blij. Mijn leven ervaar ik bewuster. Het is een prettig manier. Op elk moment dat het uit komt kan ik in de app kijken of chatten. Het video bellen is ook fijn. Zag daar eerst tegen op. Confronterend, je kunt jezelf niet meer in de maling nemen en weg rennen.

Ik zou Luisa aanraden!

Positief ervaring!

  • zeer vriendelijk warm mens
  • veel vertrouwen gegeven
  • het mij zelf laten oplossen
  • af en toe tot opdrachten bewegen
  • fijn om wanneer ik tijd heb altijd een berichtje kan sturen. Snel antwoord

Doel: Gezonder leven, energie krijgen, kunnen plannen en afvallen

Doel Behaald: Ja zeker

Lieve Luisa, alvast bedankt!

Jet - Un1ek

Ik ben alleenstaand moeder en kamp al bijna mijn hele leven met overgewicht en heb de laatste jaren ook veel fysieke klachten erbij gekregen.

Door de begeleiding van mijn coach Luisa ben ik er achter gekomen dat ik echt te veel hooi op mijn vork nam en dat ik zelf mijn beslissingen maak en hierin dus keuzes heb. Door dit inzicht heb ik besloten van baan te wisselen. Ondanks dat dit natuurlijk een moeilijke beslissing is, voel ik nu al dat het me rust gaat geven. Dit had ik jaren eerder moeten doen, had ik dit inzicht maar eerder gehad. Wat ik vooral erg prettig vind van Fitmo is dat er echt tijd is voor je bij de contact momenten en dat je verkregen informatie terug kan vinden in de app zodat je het ook nog eens na kan lezen.

Bij de huisarts voelde ik toch altijd de druk van het korte tijdsbestek en achteraf stond ik altijd met een ontevreden gevoel weer buiten, had ik de helft niet gezegd wat ik wilde zeggen en was ik eigenlijk vaak niet echt geholpen.

Langzaam maak ik nu kleine stapjes met Luisa en ik ben er van overtuigd dat ik er ga komen met haar begeleiding die de rust en regelmaat in mijn leven terug gaat brengen.

Lisette - Strukton

Ik was al een tijdje bezig met sport, ik probeer 4x in de week naar de sportschool te gaan. Alleen met mijn voeding kwam ik er niet helemaal uit. Vooral het ontbijt en de lunch lukte me niet, ik greep al snel naar de ongezondere dingen.

Bij mijn werkgever Triade zag ik voorbij komen dat je je op kon geven voor een healthcoach, dit leek mij wel interessant. Ik kwam in contact met Luisa.

Luisa heeft mij vooral op gebied van voeding geholpen, op andere vlakken gaat het goed met mij, dus hier had ik geen hulp bij nodig. Luisa heeft mij geleerd welke voedingsstoffen belangrijk zijn om in te nemen, en welke juist minder goed zijn. Ook heeft zij mij in laten zien dat door mijn Ziekte van Crohn, mijn darmen minder voedingsstoffen op kunnen nemen, dat het daarom voor mij extra belangrijk is om meer goede producten binnen te krijgen, zodat ik genoeg energie heb.

Ik heb recepten en ideeen gekregen voor mijn ontbijt en lunch, en die pas ik nu toe. Ik heb mij (in de periode voor de kerstvakantie ) energieker gevoeld en heb minder last van buikpijnen gehad. In de kerstvakantie ben ik teruggevallen in mijn ‘oude’ eetpatroon, en voelde me duidelijk minder goed, meer buikpijn en lustelozer. Nu pak ik het ‘nieuwe’ ritme weer op, hopelijk voel ik mij snel weer beter en kan ik dit eetpatroon volhouden .

Deze manier van coachen vond ik prettig. In het begin was het wel een beetje gek, dat videobellen, maar dit was gewoon even wennen. Ik kon Luisa altijd een berichtje sturen als er wat was, en ze reageerde dan ook snel.

Kortom, ik vond het een fijne samenwerking! Bedankt!

Joni - TRIADE

FITMO Traject terugblik  (6 maanden)
1. Wat had je vooraf aan verwachtingen van dit traject?
A: Vooraf had ik niet echt een idee wat ik kon verwachten van dit traject. Ik hoopte in ieder geval op een actieve benadering waardoor ik het juiste pad kon vinden om mijn doelen te bereiken.

2. Hoe is het achteraf gebleken t.a.v. die verwachtingen?
A: Het is naar mijn mening heel goed gelukt. Ik heb een andere instelling bij mezelf ontdekt en een groot deel van het advies gebruik ik dagelijks.

3. Zou je een coachtraject via Fitmo aan een vriend of vriendin adviseren?
A: Dat doe ik zeker.

4. Wat was jouw verwachting van mij als coach?
A: Vergelijkbaar met wat ik in punt 1 heb gezegd. Iemand die meedenkt, een geheel andere benadering probeert maar vooral open is en de verantwoordelijkheid bij mij legt.

5. Hoe kijk je daar nu op terug?
A: Ik heb daar een heel goed gevoel bij, je hebt mij echt geholpen de juiste mindset te geven.
6. Zou je mij, als coach, aan een vriend of vriendin aanraden?
A: Zeer zeker.
7. Wat vond je positief aan het traject, aan mij, aan de manier van coachen?
A: Het traject was prettig, voldoende variatie in de benadering. Geen moeten en analyseren wanneer iets niet voor je werkt. Je manier van coachen (ook buiten de gesprekken om) heb ik als zeer prettig ervaren en heb een goede basis gelegd voor mijn toekomst.

8. Wat had beter gekund? Of had je prettiger gevonden?
A:De app die gebruikt wordt werkt prima maar in IOS is er helaas nog geen integratie. Je agenda bijhouden en afwerken is dan een iets grotere horde. Als de integratie met je oulook of op je telefoon beter zou zijn dan zou dat mij wel geholpen hebben.

9. Wat was jouw doel?
A: Ik had een behoorlijk lijstje aan doelen neergezet, ik zal ze even herhalen.
-Ik wil binnen nu en 6 maanden minimaal 10 kilo kwijt zijn. Het is niet 10 kilo geworden maar nu iets meer dan 7 en ik ben inmiddels al een tijd onder de grens van 3 getallen voor de komma. Ik ga hier wel mee door om als nog minimaal de 10 te halen.
-Ik wil binnen 6-9 maanden mijn buikmaat terugbrengen van 110 cm naar beneden de 100cm. Niet onder de 100 maar precies op 100. Ik ben heel blij met dit resultaat. Ik zie duidelijk verschil als ik kleren aandoe en als ik in de spiegel kijk naar mijn bovenlichaan.
-Ik wil vanaf 13 mei ophouden met snoepen in de avond. In eerste instantie volledig en na voldoende behaalde resultaten (1 kilo, 2 , 5 mezelf dan sporadisch (1 keer per week) een traktatie geven. Dit heb ik ruimschoots gehaald. Tot op de dag van vandaag snoep ik niet. Heel af en toe een tractatie maar echt mondjesmaat.
-Ik wil binnen 3 maanden vanaf nu op kantoor zonder buiten adem te zijn de vierde etage bereiken. Inmiddels zijn we naar de 5e etage verhuisd en de laatste keer dat ik op kantoor was ging dit boven vewachting goed. Agd Covid kom ik er voorlopig niet veel maar ik ben blij met de voortgang. Trappenlopen is en blijft zwaar maar ik merk dat ik ook veel sneller herstel na trappenlopen.
-Ik wil binnen een maand vanaf nu weer minimaal 5 dagen in de week 10.000 stappen zetten. Helaas niet gelukt, een periode in de zomer zat ik er dicht tegen aan maar ik merk dat 10k per dag en dat 5 dagen in de week goed bedoeld was maar dat ik daar echt iets extra’s voor moet doen. Covid heeft daar alleen niet in geholpen. Maar het beter plannen van mijn tijd en dit er dus ook actief in meenemen helpt mij wel om het weer beter op te pakken.
-Ik wil binnen een maand minimaal 2 per week een wandeling maken van ten minste 5000 stappen binnen 75 minuten. Gedeeltelijk gelukt. Tot en met de zomer was dit zeker geen probleem. Na de zomer was dit wat lastiger, maar het plannen van tijd gaat hier zeker in helpen.
-Ik wil zodra het kan weer beginnen met zwemmen, en dan 1 keer per week. Te beginnen met 10 baantjes en dan opbouwen met 2 baantjes erbij. Ik heb deze nog niet opgepakt. Ik zwem nu gelukkig wel weer wat meer met mijn zoontje op een recreatieve manier. De zwembaden zijn op dit moment erg druk en SD is veelal lastig.
-Ik wil minimaal 3 keer per week een fietstocht van minimaal 5 tot 10 km doen. Ik wil dit samen met mijn familie doen dus wil hier geen tijd bij zetten. Deze was goed begonnen maar ik merk dat wij meer mooi weer fietsers zijn. Na de zomer is het aanzienlijk minder vaak voorgekomen.

10. Heb je je doel behaald?
A: Ik heb mijn resultaten erachter gezet. Overall niet ontevreden, nu een kwestie van mezelf blijven trainen want ik weet dat ik het kan.

11. Wat is het belangrijkste dat jij uit deze hele periode hebt gehaald?
A: Dat met de juiste mindset ik mijn eigen route in het leven bepaal. Daar zullen altijd uitdagingen bij zitten maar zoek de veranderingen op dit je prettig vind en blijf je zelf actief achter de broek aan ziten.

Niels - Strukton